Avatara multi-simturi

 Structura autentica

Avatara este un adevarat parchet multi-simturi  în toate privințele: denota o senzualitate tangibila si o expresie autentică a suprafetei.

Finisajul perfect al suprafetei multi-sens Boden® este dat de stratul polimer special. Spre deosebire de laminat, acest lucru ofera o suprafata simtitor mai moale si placuta. Interactiunea finisajului tactil și mat creata de acest polimer ofera un aspect natural – indiferent de model. Astfel, fiecare model este unic, senzual si confortabil.

Caldura la picioare, pardoseala moale si  silentioasa

Cald, moale si silentiozitate: cu un strat de polimer continuu ca finisaj de suprafata, Avatara ofera un aspect mai cald și o acustica de camera placuta.

Elasticitatea parchetului si amortizarea zgomotelor iti asigura confortul dorit. Acest lucru ne convinge in fiecare zi si ne garanteaza o calitate inalta a pardoselei.

Sanatate certificata

Casele noastre trebuie sa fie un loc de bunastare, care sa ne dea calitatea vietii pe care ne-o dorim. Prin urmare, este de la sine inteles ca toate modele Avatar sunt riguros testate de catre renumitul Institut Ecologic.

Rezultatul este impresionant, pentru ca produsele Ter Hurne sunt cu mult sub standardul pentru limitele de expunere admise.

Aerul curat, nepoluat este mai mult ca niciodata esential pentru bunastare, sanatate si pentru un nivel ridicat de calitate a vietii.

Rezistenta ridicata permanenta – suprafete finisate durabile

Pardoselile sunt in mod constant expuse la sarcini mari. Un montaj atent si materiale de inalta calitate constituie baza pentru orice utilizare intensiva, lipsita de griji si de timp.

Rezistenta sa extraordinara este data de stratul de polimer usor elastic si robust. Datorita finisajului special al suprafetei, podeaua face fata si celor mai grele incarcaturi fara nici o problema. Toate modele Avatara sunt dotate cu suport HDF, cu o protectie optimizata impotriva umezelii.

Tehnicile de instalare elaborate ofera diferite posibilitati de asamblare si se pot obtine astfel diferite modele. Tehnologia de imprimare HD permite nu numai o ilustrare perfecta a diferitelor tipuri de lemn, ci ofera si un aspect caracteristic al podelelor istorice. Exploatam posibilitatile tehnice si punem accentul pe o reprezentare autentica .

Culorile conteaza

Culorile au efect emotional asupra decoratiunilor interiore si a calitatii vietii .Fiecare dintre culorile colectiilor reprezinta un spatiu de culoare ce va conduce prin intreaga gama Avatara.