Parchetul laminat

Structura complexa a parchetului laminat Ter Hurne contine proprietati tehnice cu avantaje practice.

Formate placiParchetul laminat Parchet laminat Parchet

Orice pardoseala rustica este prevazuta cu un fug perimetral care incadreaza complet placa. Aceasta evidentiaza in mod elocvent placa din imaginea de ansamblu a pardoselii si ii accentueaza astfel marimea.

Acest format de placa se poate procura la o lungime de 2.00 m si 2.40 m. Ambele dimensiuni au un raport estetic, ingust de cca.10:1.

Decorurile BeautyMatch sunt astfel create incat federul sa se imbine vizual si la cantul ingust de capat cu urmatoarea placa. Astfel se creeaza un efect de continuitate, ceea ce va spori valoarea incaperilor.

Decorul de pardoseala rustica si placa lata se imbina invizibil la fiecare capat si se continua astfel la infinit. Placile par infinit de lungi si creeaza o imagine generoasa a incaperii.

In cazul pardoselilor cu placa lata din 2 sau 3 lamele BeautyMatch prelungeste lamelele selectate la cantul de capat astfel incat acestea par identice ca lungime. Pardoselile tip placa primesc un efect de armonie si ritmicitate.

Incalzirea in pardoseala

Parchetul laminat Ter Hurne este adecvat pentru incalzirea in pardoseala cu agent termic.

Clase de utilizare

Toate tipurile de parchet laminat Ter Hurne sunt clasificate in cele mai inalte clase de utilizare AC4/32 conform DIN 13329. Garantam astfel o calitate longeviva.

CLICCKitEASY -Imbinarea patentata Ter Hurne

Structurile suprafetelor

Felul in care se simte pardoseaua completeaza impresia optica cu o caracteristica deosebit de importanta. Fiecare tip de structura a parchetului laminat evidentiaza in mod special decorul corespunzator. In cazul structurilor sincrone se simte exact la fata locului ce reprezinta imaginea de décor. Descrierea structurilor suprafetelor este formata din “suprafete tactile” si “gradul de luciu vizibil”.

Colectii: