Parchet masiv si multistratificat

Parchet masiv si multistratificat stejar Parchet triplustratificat Parchet multistratificat Parchet masiv magazin parchet
Parchetul din lemn masiv si multistratificat

Suntem direct importatori de parchet din lemn masiv si multistratificat produs la Berthold Germania, o companie de familie de peste 3 generatii. Pentru ambele grupe de produse, lemnul folosit este testat în conformitate cu liniile directoare stricte de calitate.

Tipurile de lemn utilizat provine din pădurile europene exploatate sustenabil.

Umiditatea reziduală

Parchetul din lemn masiv are un continut optim rezidual de umiditate de 9% (± 2%) în producție. Măsurători de umiditate regulate garantează o calitate ridicată a produsului final.

Descriere produs

Placile din lemn masiv sunt realizate dintr-o bucată solidă de lemn. Acest lucru le distinge de toate variantele de parchet finit, care este format din mai multe bucati lipite împreună. Placile au nut si feder de jur împrejur. Acest lucru permite instalarea rapida si o economisire a costurilor. Marginile au ușoare crapaturi pe toate laturile pentru a preveni iesituri.

Cea mai mare parte a suprafețelor noastre sunt disponibile numai în combinație cu pardoseala din stejar. Nici un alt lemn nu poate fi accesibil in culori atat de variate precum stejarul.Pe alte tipuri de lemn, de obicei, sunt folosite ceara si uleiuri incolore sau albe. Aplicarea uleiului UV si lacului UV sunt posibile, pe toate tipurile de lemn.

Inbetween

„Inbetween” este o podea multi-strat cu o placă nedeformabilă pe suport din  mesteacan și un strat de uzură, care constă în principal din stejar si pot fi finisate într-o varietate de sisteme vizuale. Noi comercializam pardoseli multi-strat până la o lățime de 300 mm

În prezent in peste 80% din clădiri noi au instalate sistemul de încălzire prin pardoseală. Referitor la încălzirea prin pardoseală, cu creșterea în lățime a parchetului din lemn masiv cu rosturi mai puternice, a fost necesar să se dezvolte o inovație tehnică în domeniul plăcii de parchet. Cu parchetul multistratificat, am găsit soluția optimă.Structura este formata din două straturi constând dintr-un sandwich mesteacăn-mesteacan-placaj si stratul nobil, de lemn masiv  asigură formarea unui decalaj scăzut. Multistratificatul este un produs natural realizat din lemn de esență tare, autentic.

În cazul montajului profesional pardoseala „inbetween” suporta  latimi ale placii de pana la 220 mm  pentru incalzirea in pardoseala , comparativ cu parchetul masiv a carui latime nu poate depasi 140 mm.

Atelier

Toate suprafetele din programul „atelier” sunt unse cu ulei de mai multe ori. Pentru aceasta, uleiuri naturale, care penetrează lemnul sunt utilizate în primele etape de prelucrare. În cele din urmă, este aplicata o ceară solidă, care formează o suprafață durabilă. Suprafețele programului  „atelier“ sunt gata pregatite pentru montaj.

 

 

Studio

Suprafetele programului nostru de „studio” sunt prelucrate mecanic, în cele mai multe cazuri. Apoi finisajele pot fi realizate prin diferite tehnici, cum ar fi :afumatul, șanfrenare, decapare și uleiere. Tratamente suplimentare nu sunt necesare. Suprafețele programului „studio“ sunt gata pentru montaj.