Parchet triplustratificat 13 mm

1.Colectia Pura – luminos si proaspat – Cunoscatorul cu orizonturi largi!

Parchet triplustratificat 13 mm stejar parchet stratificat

2.Colectia Bright – maro bej si prietenos – Faptuitorul constient de traditie!

Parchet triplustratificat 13 mm stejar parchet stratificat

3.Colectia Senzual –  maro roscat si cald – Visatorul cu mult bun gust!

Parchet triplustratificat 13 mm stejar parchet stratificat

4.Colectia Straight  – intunecat & puternic – Ganditorul cu stil!

Parchet triplustratificat 13 mm stejar parchet stratificat

Structura produsului

Parchetul triplustratificat se caracterizeaza prin structura de baza din 3 straturi. Specia de lemn a suprafetei descrie astfel materialul stratului superior. Stratul intermediar si de stabilizare serveste la stabilitatea scandurii pentru o solicitare ridicata.

Incalzirea in pardoseala

Parchetul triplustratificat cu grosimea de 13 mm de la Ter Hurne este adecvat pentru incalzirea in pardoseala cu agent termic.

Garantie

Calitatea Ter Hurne garanteaza longevitatea pardoselii.

In functie de produs, oferim o garantie de pana la 30 de ani.

Protectie si confort

Impregnat- pentru ca umiditatea care ramane  mai mult timp pe pardoseala sa nu patrunda in suprafata, exista protectia prin impregnare de inalta eficienta. Aceasta emulsie ulei-ceara aplicata la capetele placilor si lamelelor previne o patrundere a umezelii in suprafata. Fiecare produs de parchet stratificat de la Ter Hurne beneficiaza de inalta protectie.

Silentios la mers

Materialele de suport de la Ter Hurne atenueaza zgomotul in mod considerabil. Nu numai zgomotele care sunt produse in incapere(zgomotele la mers) ci si zgomotele care sunt perceptibile in camera de dedesubt(zgomot la pasire). Zgomotele nu numai ca devin mai silentioase ci chiar mai placute la perceptie. Ter Hurne ofera in programul de accesorii, folii  adecvate pentru montarea flotanta a parchetului si pentru utilizarea cu incalzirea prin pardoseala.

CLICKitEASY

Imbinarea patentata CLICKitEASY cu principiul genial al broastei usii, ii face onoare numelui. Cu o presiune usoara, canturile de capat ale placii se imbina prin click, arcul negru din plastic stabil inchide placile sigur si simplu ca o broasca de usa.

Sanfren

Cantul tesit discret pe toata lungimea cantului placii evidentiaza fiecare placa in cadrul imaginii de montaj. Aceasta scoate mai mult in evidenta imaginea tipica a unei pardoseli rustice.

Finisaje ale suprafetelor

Lacuit si mat – Suprafetele lacuite de la Ter Hurne se impart in doua grade de stralucire. Pardoselile lacuite mat au un aspect matasos mat, pardoselile lacuite stralucesc cu reflexii  Calitatea superioara este identica in ambele variante de executie. Structura de lac aplicata in mai multe straturi preia solicitarile datorita proprietatilor acestuia elastice si flexibile. Suprafata ramane inchisa si protejata. Aceste pardoseli sunt deosebit de facil de curatat.

Uleiat natur – uleiatul natur de la Ter Hurne innobileaza aspectul veritabil, mat al lemnului si intensifica provenienta sa tactila. Suprafata uleiata natur, cu porii deschisi, ajuta transferul de umiditate a aerului din incapere si contribuie la un climat echilibrat si sanatos in incapere. Pardoselile uleiate natur pot fi improspatate din cand in cand.

Specialitati

Cant rotunjit – Cantul rotunjit, perimetral al scandurii creeaza o trecere usoara, cursiva, de la o placa la alta si formeaza o imagine de ansamblu echilibrata, armonica a pardoselii pe toata suprafata.

Suprafete satinate in profunzime – Satinarea in profunzime a lemnului creeaza o imagine mai intensa si vizibil mai plina de viata pe intreaga suprafata.

Pardoseala rustica – reprezinta forma cea mai traditionala si originala a pardoselii din lemn. Pardoselile rustice se evidentiaza in primul rand prin lungimea speciala a fiecarei placi si denota expresivitate, cdatorita diferitelor specii de lemn.

Sortari

Sortarea “estompat”- o suprafata extrem de armonioasa care in lipsa nodurilor, creeaza un joc de culori uniform.

Sortarea “echilibrat”- o suprafata care creeaza, gratie texturii echilibrate, nodurilor fine si alburnului izolat, o imagine naturala.

Sortarea “pronuntat”- nodurile definite si o proportie vizibila de alburn contribuie la un aspect plin de viata si puternic contrastant al suprafetei.