Usi de interior

Usile conecteaza si protejeaza!

Ele sunt expresia individualitatii si a stilului de viata.
Este important pentru noi ca voi-clientii nostri-sa puteti identifica o parte a voastra in design-urile noastre. Gama noastra de produse cuprinde usi furniruite, lacuite sau laminate importate si fabricate in Germania.
Indiferent daca, cautati ceva individual, experimental, clasic, elegant sau extravagant, LEBO stabileste tendintele usilor de maine si garanteaza stilul spatiilor completate cu usi de care poti fi mandru pentru multi ani inainte!
Materialele si produsele din lemn sunt folosite de preferinta pentru interioare.Nu exista nici un alt material care sa prevada comparatia cu o atmosfera de viata naturala. De aceea este foarte important sa protejam si sa pastram resursele naturale. Aceasta responsabilitate, fata de mediul inconjurator si generatiile viitoare, eficienta si durabilitatea folosirii resurselor naturale, sunt ferm ancorate principiilor dupa care se ghideaza compania noastra. Concentrarea noastra nu este doar pe diversitatea si calitatea produselor, ci in mod special folosirea rationala a materiilor prime si materiale.
LEBO realizeaza stranse parteneriate doar cu comercianti selecti. Ca si cumparator, ai doar beneficii datorita acestor parteneriate si vei primi intotdeauna servicii de consultanta profesionala din partea noastra.
Odata aleasa textura dorita, toate usile noastre suporta personalizare de mai multe tipuri, fie prin insertii metalice, cristale Swarovski, decupaje sau vitralii sau inclusiv marcarea numelui, logo sau simboluri aplicate, in functie de destinatia spatiului amenajat si conceptul amenajarii interioare.
Usile noastre nu numai ca arata bine, ele se conformeaza cerintelor mediului inconjurator. De aceea noi oferim o multitudine de suprafete, sa fim siguri ca vei putea gasi cu usurinta o usa care sa se potriveasca si sa completeze interiorul ales.
In functie de suprafata pentru usa aleasa, vei gasi valabile aceleasi suprafete pentru tocurile si ramele usilor. Colectia noastra contine rame potrivite pentru stiluri diferite.

Usile Lebo au caracteristici unice:

-furniruite natural
-suprafete speciale optice sau tactile
-rezistente la caldura
-rezistente la ultraviolete
-rezistente la agenti chimici
-rezistente la pete
-rezistente la zgarieturi
-rezistente la abraziune
-multi-lacuite

Caracteristici ale usilor functionale:

-izolate fonic
-rezistente la spargere
-incarcare fizica
-protectie clima
-protectie impotriva arderii
-protectie impotriva fumului
-rezistente la umezeala

Colectii:

Afla detalii mai jos despre producatorul LEBO GmbH